Over Albero d'Oro

Italiaanse culinaire traditie aan het fornuis

Albero d' Oro wordt gezien als een authentiek stukje Italiaanse klasse in Vlaanderen. Met een traditionele Italiaanse kok in de keuken. Samuel Fusaro laat zich inspireren door de jarenlange culinaire traditie van zijn land, ook voor onze Take Away gerechten.

De culinaire wereld staat niet stil, en dat wordt bij Albero d' Oro hoog in het vaandel gedragen. Blijven verrassen is de boodschap. Je wordt regelmatig geprikkeld met diverse nieuwigheden, aangevuld met seizoensgebonden gerechten.

Beleef Italië in Vlaanderen: Albero d' Oro is een kruispunt waar de Italiaanse en Belgische keuken mekaar ontmoeten, en dat resulteert in unieke afhaalgerechten.
 

Dagvers en uit eigen keuken

Het team van de Italiaanse kok Samuel Fusaro maakt enkel gebruik van dagverse ingrediënten. Bovendien worden alle Italiaanse topgerechten bereid in de eigen keuken. Denk hierbij aan huisgebakken brood over verse pasta tot diverse specialiteiten die u alvast doen watertanden.
 

Smakelijk, namens Team Albero d'Oro